| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::McLarenFan:::.. :: Ankiety |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| [ankieta] Czy chciałbyś, aby powstała liga McLarenFan ?? | ||
| Idź do strony >> | |
|
Moderatorzy: Wymiatacz, KIU, mar-lam
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Czy chciałbyś, aby powstała liga McLarenFan? Tak, chętnie wziąłbym w niej udział! Myślę, że to poroniony pomysł - za mało nas jest.
Nie masz odpowiednich uprawnień do oddania głosu w tej ankiecie
Głosy: 6 Więc wpadłem na pomysł, aby każdy uczestnik zaprojektował sobie kask (np. za pomocą paint ;] ) - wtedy każdy będzie mógł jeździć w McLarenie Pomysł podsunął mi dziś piojoch ;] I myślę, że jest bardzo dobry. Tylko powstaje pytanie: Ilu z was gra w F1 Challenge ?? I czy w ogóle kiedyś grało? :/ Jednego jestem pewien - abyśmy zagrali to potrzebujemy kogoś z bardzo szybkim łączem, na którym postawiłby serwera w grze :/ Ja takiego nie posiadam niestety :/ ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Zajefajny pomysł!! Z tym,że ja nie posiadam F1 Challange... Ani nie grałem w ta gre Szkoda,bo chętnie bym dołaczył... [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| PioJoch |
| ||
![]() Zarejestrowany #28 Dołączył: nie lut 26 2006, 09:22postów: 198 | Coyot na eMulu jest tego w pierniki. Warto ściąg... kupić Ayrton Senna-najlepszy kierowca wszechczasów [ grafika niedostępna ] http://f1liga.pl/ | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Jestem zaa posiadam takową gierke ale niewiem jakie mam łącze ponieważ ja jestem tylko podpięty a całość ma mój szwagier ale zapytam siea jak można zrobić sobie kask bo tego niewiem ????? [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Jak pomysł z ligą wypali (w co wątpię :/) to zrobie dla wszystkich szablon i umieszcze na serwerze, a wy sobie go uzupełnicie w paincie i mi odeślecie np. na mail Jak pozbieram od wszystkich uczestników kaski to umieszcze to wszystko na serwerze, a wy sobie to wszystko do gry zgracie Myślę, że zrobię nowy team w grze (oparty na MP4-20 oczywiscie ) z naszymi barwami, logo i fikcyjnymi sponsorami (albo bez sponsorów ), a na tylnim spojlerze nick uczestnika ligi ;] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Właśnie!! Dzięki Pijoch za przypomnienie ! Zaraz wejde na Emule i uruchomie..."kupowanie" Wymiatacz-brzmi interesująco!! Musze ją szybko ścią... tzn KUPIć! <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia śro kwi 19 2006, 10:15 ]</span> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Coyot ś..kupuj bo naprawde warto jest super gierka. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Nie zapomnijcie, że to musi być z dodatkiem RH2005 ;] Tutaj macie linki: BASE TRACKPACK Po ściągnięciu musicie to zainstalować w odpowiedniej kolejności: najpierw BASE a później TRACKPACK ;] Przypominam, że to jest dodatek !! I nie pójdzie bez podstawowej wersji gry ;] [ Redagowany dnia śro kwi 19 2006, 10:34 ] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Witam tez bym pogral ale jakos sie motam na kompie Mika moze potwierdzic ale sprobuje moze sie uda Pozdro... [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| PioJoch |
| ||
![]() Zarejestrowany #28 Dołączył: nie lut 26 2006, 09:22postów: 198 | Ja mam nadzieje że pomysł wypali, bo gra z komputerem jest nudna. Możemy spróbować na początku jeden wyścig rozegrać, a jak nam się spodoba i będą warunki techniczne to nawet całe mistrzostwa można rozegrać. Ayrton Senna-najlepszy kierowca wszechczasów [ grafika niedostępna ] http://f1liga.pl/ | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Idź do strony >> | |