| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::McLarenFan:::.. :: Uwagi i sugestie |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Fajnie bybyło miec koszulke z logo McLaren Fan... | ||
| Idź do strony >> | |
|
Moderatorzy: Wymiatacz, Coyot F1, mar-lam
|
Ten temat jest aktualnie zamknięty |
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Temat Fan Galerii jest zakończony,tak więc pod moim dekielkiem dobija sie kolejny postulat: Ile osób byłoby chętnych nosić w trakcie zbliżającego sie lata ,koszulke z logo McL Fan?? (Za te moje pomysły Wymiatacz mnie chyba za jaja powiesi i wykopie z Forum!! ) Czekam na głosy poparcia w tej kwestii. Może uda sie nam sklonić Adm. i do tej realizacji?? [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Już z kimś rozmawiałem na ten temat i wpadłem wcześniej na ten pomysł niż ty CoyotF1 Może kiedyś w przyszłości otworzymy sklep internetowy McLarenFan. Ale to za pare lat jak już coś ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Witam! To ze mną kiedyś rozmawiałeś na ten temat !! (Wcale nie mówie,że to jest mój pomysł ) Ja poprostu czekam na głosy Forumowiczów-co Oni o tym sądzą,czy byliby chętni! A jak już zbiore grupke chetnych,to będziemy Cię dręczyc dniami i nocami-byś zrealizował,ten jednorazowy projekt !! żeby nie czekac na koszulki,które będa dostępne w sklepie,który zaistnieje w bliżej nieokreślonej przyszłości Ja np. chciałbym taka koszulke już tego lata !! :mrgreen: -Ktoś jeszcze też ?? <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia śro kwi 19 2006, 04:06 ]</span> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Acha w takim razie tobie mówiłem, żebyś nic nikomu nie mówił [ Redagowany dnia śro kwi 19 2006, 04:25 ] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Niewytrzymałem dłużej niż miesiąc... sorki Wymiatacz :oops: ,ale tak BARDZO ją pragne !! ( mam nawet w głowie jej projekt! :mrgreen: ) [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| PioJoch |
| ||
![]() Zarejestrowany #28 Dołączył: nie lut 26 2006, 09:22postów: 198 | Ja bym sobie kupil taka koszulke, ale w zaleznosci od ceny. Ile tak mniej wiecej kosztowałaby taka koszulka? Ayrton Senna-najlepszy kierowca wszechczasów [ grafika niedostępna ] http://f1liga.pl/ | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | ok, ale co to ma do forum? bo nie kumam... czapeczki kupujecie, koszulek się nie da tą samą drogą? a może jakiś szaliczek, co? ewentualnie czapeczkę zimową, wtedy można by reklamować naszą stajnię też poza sezonem | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Zuzk-ja Ciebie też nie kumam w tym momencie... Jak "co to ma do Forum" ?? To była by koszulka Forumowska-naszego Forum!! Dystrybucją licze,że zająby się Wymiatacz (zleciłby wykonanie konkretnego projektu,z góry ustalonej ilości chętnych) Cena sądze tak ok.35zł?? Z tym,że to byłoby wyróżnienie-posiadać taką oryginalna koszulke,dla aktywnych Forumowiczów (powiedzmy tych z ilościa postów np. powyżej 50-ciu??) Płatne z góry na konto Wymiatacza przelewem lub za pobraniem. Mówisz "czapka zimowa lub szalik?- ja bym polecał może strój bikini do promocji McLarena i McL Fan latem,w trakcie sezonu! (opracuje jego projekt,jak zakończymy kwestie koszulki) -podaj tylko wymiary! [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| PioJoch |
| ||
![]() Zarejestrowany #28 Dołączył: nie lut 26 2006, 09:22postów: 198 | Ja myślę że 16 postów i ok 35zł w zupełności wystarczy aby stać się posiadaczem takiej koszulki ;] Ayrton Senna-najlepszy kierowca wszechczasów [ grafika niedostępna ] http://f1liga.pl/ | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | NORMALNIE JA JU¯ TERAZ CHCE TAK¡ KOSZULKE NAWET JAK BY MIA£A KOSZTOWAć 50 zł Panowie widze że nasz strona rozwija sie na maxa potem jakiś zlot zajebisty (sory) pomysł JESTEM ZAAAAA. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Idź do strony >> | |