| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::McLarenFan:::.. :: Uwagi i sugestie |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Co jest forumowicze ??? | ||
| Idź do strony >> | |
|
Moderatorzy: Wymiatacz, Coyot F1, mar-lam
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Chciałbym się dowiedzieć co się dzieje z naszymi forumowiczami- Coyot i ja (mika) walczyliśmy o czat na naszej stronce i nikt tego czata nie odwiedza tak jak szef Admin mówił to tak samo było by z galeria zdięć -czyli była by pusta- szkoda mogło być fajnie.Frekfencja na czacie: Wymiatacz Coyot i ja (mika) jak widzicie normalnie pełno nas na czacie. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Na Forum również tłoku nie ma :/, a zarejestrowanym widocznie tylko filmiki w głowie [ Redagowany dnia nie mar 19 2006, 07:15 ] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | ok, powiedzcie mi tylko, kiedy można was złapać na tym czacie? bo ja zawsze trafiam na pusty pokój :/ szczęście niczym Kimas | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Zgadzam sie w pełmi z wypowiedzią Miki <spoko> Nasz chat o który zabiegaliśmy u Wymiatacza świeci pustkami,kiedy tam nie wstapie-to jestem tam sam Na chacie miałem tylko okazje pogadać z Miką,nikogo więcej tam nie spotkałem. Myślałem,że zchwilą rozpoczęcia sezonu,chat zacznie tętnić życiem-a tu jak było,tak i jest nadal... Pomysł z Galerią,też ma pewnie nikłe szanse z powodu braku zainteresowania forumowiczów tym projektem (poparcie zgłosił tylko Wymiatacz,Mika I Zuzk) -Szkoda,bo mogło być fajnie... Na forum w tygodniu jestem w godz.15:30-19:00 (nie przez cały czas,bo poco skoro jestem sam i nie ma z kim pogadac) przeglądam forum i zmykam,by zajakiś czas sprawdzić nowe posty i czy ktoś aktualnie śmiga. Zaglądam też wieczorem ok. 22:00-1:00. wW weekendy to obecny jestem w różnych porach ,bo nie zawsze jestem w domu. Chciałbym by na Fan Clubie McL byłó więcej ludzi jednocześnie,by móc wdać sie w dyskusje,w końcu po to jest ta strona! A nie jakiś pamiętnik pojedyńczych zwierzeń żali... Czyż nie tak Panie Administratorze? Pozdro również dla Miki-on jest wierny ideom tej strony i czynnie obecny! <oklaski><span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia pon mar 20 2006, 04:03 ]</span> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | No i gdzieście byli panowie o 8:00 po GP?? Skoro tak deklarowaliście swoją obecność na chacie zaraz po wyścigu??? :evil: Mika959 jest usprawiedliwiony-miał nieprzespaną nocke,jego bejbuś nie chciał w nocy spać. A pozostali którzy mieli być? Było nas aż 4-ro!! Liczyłem na większą grupe-a tu lipa!! [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Siemanko bardzo bardzo was przepraszam ale wczoraj za bardzo zabalowałem ojjj za bardzo ale nastepnym razem bede na 100% Pozdrawiam [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Dzięki Coyot za usprawiedliwienie no ale tak było nawet wyścigu nie oglądałem tyle co niektóre urywki a tak czekałem no ale nic po nastepnym GP jestem na 100% [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Siemka ja tez nan nastempnym bede na 100% Pozdro [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | dobra dobra, Tofik, ja też balowałam, ale dałam rade nie no, spoko, następnym razem wyśpijcie się porządnie tu przed sesją | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Teraz bedzie dobrze bo jest o 14 naszego czasu to damy rade sie wyspoć. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Idź do strony >> | |