| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::McLarenFan:::.. :: Informacje i ogłoszenia |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| CZAT | ||
| Idź do strony >> | |
|
Moderatorzy: Wymiatacz, Coyot F1, mar-lam
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Pod namową kilku osób (między innymi mika959 i CoyotaF1) postanowiłem umieścić na naszej stronie czat. Może się przydać [ Redagowany dnia ] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Widzisz coyot my działacze przodowi podsunelismy pomysła a nasz SZEF Wymiatacz go zrealizował normalnie sysuna !!!!!!!!!!!!!!! [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| KIU |
| ||
![]() Zarejestrowany #2 Dołączył: śro sty 25 2006, 07:16postów: 30 | jacy działacze mika959 ??!! | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Normalnie miodzio!!! Super,że szefuńcio nas wysłuchał i zaakceptował pomysła! <spoko> Dzięki Wymiatacz!,mysle,że będzie tutaj ruch-zwłaszcza podczas Weekendów GP! <hura> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | fajnie fajnie, zaraz wybadam sprawę | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Widzisz Kiu tak długo działaliśmy z Coyotem aż wkoncu szef wkońcu zrobił czata myśle ze to niezły pomysł. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | A teraz działamy nad galerią naszych fotek zobaczymy co zrobi szef ???? [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Hej no zapraszamy wszystkich na czat oczekujamy was wszystkich po Grand Prix Australii bedziemy czekac na was Pozdrawiam....:-) [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Ja również dołanczam do powyższych wezwań!! Spotkanie inauguracyjne chate w niedziele godz. 8:00 ,zaraz po GP Australii!! Zapraszam wszystkich forumowiczów na gorącą dyskusje live!! (Sądziłem,że chat roszy wraz z pierwszym wyścigiem GP,ale się zawiodłem,pomimo walki o niego wraz z Miką-świeci pustkami! Myśle,że podczas najbliższego weekendu GP to się zmieni Pozdrawiam wszystkie Strzały i Strzałeczki!! [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | hej no no fotki bedzie ciekawie tez jestem za no i wszyscuy na czata zapraszamyyyy bedzie sie działo Pozdro i do zobaczyska po Grand Prix Australii ... [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Idź do strony >> | |