| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::McLarenFan:::.. :: Informacje i ogłoszenia |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Kalendarz McLarenFan 2009 | ||
|
Moderatorzy: Wymiatacz, Coyot F1, mar-lam
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Mamy co prawda już trzeci miesiąc nowego roku, ale niejednemu fanowi przydałby się kalendarz z jego ulubionym zespołem na ścianie Kalendarz był już drukowany w formacie A3 i wyglądał bardzo dobrze. Na arkuszu A2 również powinien dobrze się prezentować. KALENDARZ 2009: [ grafika niedostępna ] (kliknij na obrazek, aby powiększyć) Zalecany rozmiar wydruku: A3 / A2 pobierz Pozdrawiam [ Edytowany śro kwi 22 2009, 10:27 ] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| PioJoch |
| ||
![]() Zarejestrowany #28 Dołączył: nie lut 26 2006, 09:22postów: 198 | dobry pomysł ;] Ayrton Senna-najlepszy kierowca wszechczasów [ grafika niedostępna ] http://f1liga.pl/ | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Kalendarz gotowy. Niestety w drukarni, w której byłem oferowano mi jedynie rozmiar A3 i nie dam sobie głowy uciąć, że będzie dobrze wyglądał na A2. Póki co w na A3 wygląda w porządku [ grafika niedostępna ] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||