| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::McLarenFan:::.. :: Informacje i ogłoszenia |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Postery McLarena i inne gadżety McLarena-poszukuje! | ||
| Idź do strony >> | |
|
Moderatorzy: Wymiatacz, Coyot F1, mar-lam
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Prosze o kontakt osoby ,które sa w posiadaniu plakatów McLarena (szczególnie z okresu 2000-2006) Chetnie jak najwiekszego formatu,w dobrym stanie i za rozsadna cene. Czekam na odzew posiadaczy. Pozdrawiam Fanów! [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | moze poszukaj na allegro albo jakimś ebayu? tam mają tego od groma ja osobiście posiadam tylko dzieło mojej produkcji niepowtarzalne! | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Ja wpadłem niedawno na piewien pomysł. Otóż na dysku mam zdjęcia w bardzo dużej rozdzielczości Więc mogę z jednym pójść do drukarni i poprosić o wydrukowanie plakatu [ Redagowany dnia sob lut 25 2006, 05:46 ] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Do Zuzk-szukałem na allegro kilka dni temu,mieli tylko pare pierdół schumachera,cos z Williamsa i jedno alonsa. a z McLarena nic nie było. Rok temu kupiłem tam flage ,jest spoko(90cm*130cm),ale od tej pory nic równie interesujacego tam nie spotkałem,a na takie stronki czesto zaglądam w tym celu.Na Ebay'u też nic nie ma,wiec pytam sie moich "członków rodziny" moze maja coś interesujacego. Najchetniej wynajabym grafika,który by mi na całej ścianie narysował MP4-21,ale to pewnie słono kosztuje.Do Wymiatacz-odezwe sie na GG. [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Siemanko ja miał bym pytanko czy ktos wie gdzie mozna zakupic wmiare tanio czapeczke McLarena Pozdro bo jest ona ZAJEFAJNA a nigdzie nie moge znalesc dzieki ... [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | no no widze ze ludziska mi pomogli w szykaniu...hmmm:( [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | No nie pomogli Ci Tofik bo pewnie sami nie wiedzą gdzie tego szukać cięzko jest znaleść materiały z McLarenem a jak juz są to za zajebiście duze pieniądze tak to juz jest w Polsce.Pozdro. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Ja się zawsze zaopatruje na wakacjach (za granicą oczywiście - bo w Polsce nic nie kupisz Noo może pobrubę czapeczki Ferrari u jakiegoś ruska czy koreańca na rynku ). Na ostatnich wakacjach w Chorwacji kupiłem sobie czapeczkę (12euro), ręcznik(10euro) i smycz (6euro) ;] Ale nie zapomnę jak kupowałem pierwszą moją czapeczkę z McLarena w Monaco - 34EURO ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Heloo no Fer.. mnie wogule nie interesuje bo to badxziewhahahahahah mam pytanko moze jak bys był to moze byś mi kupił co ty na to??? i przesłał mi na adres domowy za pobraniem co ty na to???? Pozdrooo [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | no włąsnie Mika w Polsce jest dolina z gadzetami buuuuuuuuu [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Idź do strony >> | |