| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::Inne:::.. :: Powitania |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Witam wszystkich! | ||
| Idź do strony >> | |
|
Moderatorzy: Wymiatacz, Coyot F1, mar-lam
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Bardzo sie ciesze,ze powstała strona FanClubu mojej ukochanej Stajni! Tego naprawde brakowało,świetna robota chłopaki! <oklaski> Teraz naprawde bede wśród swoich! Grafika i ogólnie cała strona FanClubu bardzo mi sie podoba-jest super! Pozdrawiam wszystkich członków FanClubu oraz gospodarzy tej strony! Mam nadzieje,że bede mógł tutaj miło porozmawiać z Fanami mojej Stajni! jeszcze 14 dni i nareszcie bede miał konkretne zajecie w weekendy! Czekam z niecierpliwoscia na GP Bahrajnu! [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Witamy, witamy Miło jest powitać kolejnego fana Czuj się jak u siebie w domu - między nami mclaren'owcami ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Witam Wymiatacza! <lapka> Ja też mimo,ze jestem tutaj od niedawna,to czuje sie jak u siebe w domu (bo to raczej Twój dom ) Dookoła sami swoi-jak tu miło i pieknie! <spoko> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | cze ależ entuzjasta nam tu przybył podziel się z nami energią | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | hej Zuzk!-Entuzjasta?,tak zekłbym nawet ze fanatyk Stajni McLaren,jak i całej F1! Moja dziewczyna jest zazdrosna o F1-Twierdzi że bardziej Kocham F1 (McLarena) ,niz ją! Troche nie dziwie sie jej stwierdzenia, bo mieszkajac razem,do niej należy wystrój sypialni,a pokoj dzienny należy do mnie.- Nie ukrywam,że przypomina sanktuarium McLarena,bo tak też go nazywam. gdzie niespojrzysz wszędzie jest McLaren, a tylko jedno zdjęcie mojej dziewczyny. :lol: Stwierdzam to tak: mam dziewczyne,a F1 moją kochanka!!! <spoko> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | o ja... pogratuluj ode mnie swojej dziewczynie cierpliwości u mnie jest bardzo fińsko, McLarenowe ślady tez przemyciłam ale bez przesady!zaczynam się ciebie bać | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Hej Zuzk!-Dlaczego miałabyś się mnie bać??? Przecież,to ja-bracik z McLarena <pocieszacz> To moze jeszcze kolejna porcja informacji,dotyczaca Wielebnego Coyota,Guru Klasztoru McLarena na powiat nowosolski,Gospodarza Sanktuarium Srebrnej Strzały.-Na czas każdego GP ,w moim oknie jests wywieszona flaga McLarena (200m dalej kolega z wrogiej mi Stajni wywiesza flagę Ferrari), na każdym GP jest u mnie zlot ziomali-fanów F1 (czasem 5-ciu,czasem 3-ech) -także na GP Australii,zbiorka o 4-tej rano u mnie,a moje Kochanie śpi za ścianą (chyba tego dnia sie nie wysypia! :mrgreen: ) ,bo nie sposób oglądać wyścigi milczac <hura> <piwosz> <boje się> :[ -emocje sąjak na giełdzie w Nowym Yorku<oklaski> <do bani> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wampirzyca |
| ||
![]() Zarejestrowany #17 Dołączył: czw lut 02 2006, 12:55Miejscowość: wampen postów: 0 | A może podziękowałbyś głównej osobie dzięki której tu jesteś A co do Twojej dziewczyny i jej zazdrości to ja to potwierdzam. Rozumiem mojego ex z zazdrością o F1 w końcu to facetom kibicuje ale dziewczyna nie powinna być o to zazdrosna Kimi Raikkonen x 9 | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Tak,potwierdzam to Ty poleciłaś mi ta strone. Podzieliłaś się informacją,że istnieje Fan Club McLarena i ze warto tu zajżeć! I wcale nie żałuje,że tu zajżałem!-odkąd się tutaj zarejestrowałem,czuje,że z dnia na dzien się od niej uzależniam! <wow> ąle wcale niezamierzam iść na odwyk-bo tu mi sie BARDZO podoba!!! <spoko> Dziś zauważyłem wiekszy ruch na forum,mamy już marzec-11 dni do GP!!! Mam nadzieje,ze od tej pory ruch na forum bedzie bardziej wzmożony Jeszcze raz dzieki Wampirko za tutejsze namiary! [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Też mam taką nadzieję Więc mam nadzieję, że się nas troszke uzbiera ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Idź do strony >> | |