| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::McLarenFan:::.. :: Informacje i ogłoszenia |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Srebrna Galeria czyli gadżety forumowiczów McLaren Fan | ||
| Idź do strony >> | |
|
Moderatorzy: Wymiatacz, Coyot F1, mar-lam
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Witam! Korzystając z możliwości dołączania plików (fotek), do pisanych przez nas postów-(dzięki wyrozumialości Administratora i jego dążeniu do rozbudowy strony), proponuje,by w tym temacie forumowicze zamieszczali fotki różnych ciekawych gadżetów związanych ze Stajnią McLaren,w których są posiadaniu i chcieliby pokazać innym członkom Forum. (np.czapeczki,koszulki,flagi...itp) Podkreślam,by ta strona (i fotki na niej zamieszczane) były związane z McLarenem-rzeczy które posiadacie (nie oferty ze sklepów internetowych) Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia !! [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| PioJoch |
| ||
![]() Zarejestrowany #28 Dołączył: nie lut 26 2006, 09:22postów: 198 | Ja niestety nie mam żadnych gadzetów F1 <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia pon kwi 24 2006, 07:15 ]</span> Ayrton Senna-najlepszy kierowca wszechczasów [ grafika niedostępna ] http://f1liga.pl/ | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | a proszę bardzo, oto moje dzieło, 42,5 Kimiśka, które wiszą sobie nad moim łóżeczkiem lepiej wyglądałoby zeskanowane, ale widać o co chodzi [ grafika niedostępna ] <span class='smalltext'>[ 11_kimisie_2.jpg ]</span>>widać? :/ chyba nie bardzo... <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia pon kwi 24 2006, 09:01 ]</span> | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | Widzę, że fotki jednak działają ;] zuzk musiałaś coś źle zrobić. [ 1_smycz.jpg ]A to jest moja smycz [ Redagowany dnia wto kwi 25 2006, 02:27 ] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Witam no to moze byc ciekawe i jestem za ale cos czuje ze jak sie dobrze wkrecimy to tzreba bedzie wziasc jakis kredycik na te nasze gadzety McLarena hehehe Pozdro [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | ok, podejście drugie ;] i nie ma :[ Admi, ratuj! <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia wto kwi 25 2006, 05:22 ]</span> | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Zuzk nie denerwuj sie bo to na urodzie szkodzi hehe;-) dasz rade spox:-) [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Witam! Skoro założyłem ten temat,to wypadało by bym też coś swojego zamieścił -Ale podobnie jak Zuzk,mi też coś to nie wychodzi... :/ O cholera!! Tofik!,ale masz "malutkiego" avatarka!! (aż mi monitora brakuje!!) <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia czw kwi 27 2006, 07:54 ]</span> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Witam i przyznaje sie ze tez sie zakrecilem jak to mam zrobic hmm Coyot daj cynka jak juz bedziesz wiedzial Pozdro.. [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Coyot F1 |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #18 Dołączył: pią lut 03 2006, 05:13Miejscowość: Nowa Sól postów: 18 | Ja też takiego raz niechcacy wyrąbałem,ale go szybko usunąłem! Ja mam zdjęcie z Fan Clubu jako avatar,więc jest odpowiedniej wielkości,ale o ile pamiętam,to mój poprzedni mały avatorek,zmniejszałem chyba w point`cie. Spróbuj. Pozdro!! Sorki Tofik-Tobie chodziło jak zamieścić fotki w poscie! (Ale litości-zmniejsz avatar!!) <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia czw kwi 27 2006, 08:11 ]</span> [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Idź do strony >> | |