| ..:::McLarenFan:::.. :: Forum :: ..:::McLarenFan:::.. :: Uwagi i sugestie |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Dlaczego tu tak pusto? | ||
| Idź do strony >> | |
|
Moderatorzy: Wymiatacz, Coyot F1, mar-lam
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| PioJoch |
| ||
![]() Zarejestrowany #28 Dołączył: nie lut 26 2006, 09:22postów: 198 | Mika rozpoczął podobny wątek, ale dotyczący czatu. Chciałbym się dowiedzić dlaczego od kilku dni tak mało piszecie? Co chwilę zaglądam na forum, patrze a tu pustki. Patrze czytam: Od twoich ostatnich odwiedzin jest (są): brak komentarze, brak posty na forum. Ayrton Senna-najlepszy kierowca wszechczasów [ grafika niedostępna ] http://f1liga.pl/ | ||
| Powrót do góry |
| ||
| zuzk |
| ||
![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: sob sty 28 2006, 12:29postów: 15 | nie no, nie przesadzaj, ja zawsze kilkkanaście nowych postów widzę jak dla mnie w porządku, można przynajmniej śledzić na bieżąco wszystkie dyskusje, nie lubię for za bardzo zawalonych postami, chociaż, tak jak tu chłopaki non stop narzekają, mogłoby nas (tych odzywjących się) być ciut więcej | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Piojoch jak wchodzisz na McLaren fan to radze odświeżyć stronke wtedy będzie dużo wiadomości i postów zuzk ma zupełną racje co chwile jest tu coś ciekawego. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| PioJoch |
| ||
![]() Zarejestrowany #28 Dołączył: nie lut 26 2006, 09:22postów: 198 | No masz nie pomyślałem o tym. W takim razie przepraszam za zamieszanie. Ayrton Senna-najlepszy kierowca wszechczasów [ grafika niedostępna ] http://f1liga.pl/ | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Spoko stary tylko Ci poradziłem co i jak a zamieszania nie narobiłeś - mogłeś nie wiedzieć zdaża sie. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Siemka srebni bracia no no tu zawsze jest cos nowego hehehe Piojoch tez nie wiedzialem o odswiez wiec sie nie przejmuj heheh Pozdro [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Wymiatacz |
| ||
Wymiatacz![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto gru 27 2005, 01:13Miejscowość: Woking ![]() postów: 238 | No i puściuuuutko tutaj. Wygląda na to, że już nikt McLarenFan nie odwiedza :/ Widzę, że "kryzys" w McLarenie (brak zwycięstw) odbija się na frakwencji na stronie :/ No cóż ten serwer mam jeszcze do końca stycznia. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys ;] ![]() | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | No sam widzisz Wymiatacz kryzys w teamie i na stronce ale powiem szczerze że ja odwiedzam stronke co dziennie ale sam do siebie nie dęde pisał i niema co zkomentować. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Tofik78Ice |
| ||
![]() Zarejestrowany #47 Dołączył: sob mar 11 2006, 09:06Miejscowość: Poznan postów: 226 | Siemka bracia no mamy kryzys w Teamie ale nie zawsze moge byc ale jak tylko jestem to odrazu jestem z wami na naszej mega stronce:-)) Spoko my zawsze tu bedziemy.....Pozdro [ grafika niedostępna ][ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| MIKA® |
| ||
Mika Hakkinen![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: czw sty 26 2006, 12:18Miejscowość: wlkp-Poznań postów: 133 | Dokładnie podzielam słowa Tofika Respect Tofik wiadomo teraz robi sie coraz cieplej i raczej kazdy woli wolny czas spędzić na dworze niż męczyć oczy przed kompem ale spoko ta strona nie zniknie,niepozwolimy nato. [ grafika niedostępna ] | ||
| Powrót do góry |
| ||
| Idź do strony >> | |